6. marraskuuta 2012

Knock knock - joulu vai talvi?


Joulu syttyi tänään Oxford Streetin ylle ja alkoi leijailla sieltä kaupungin päälle - joulu tulee, joulu tulee! Minä satuin nähtävästi olemaan sen voimakkaimmin joulumieltä säteilevän valopalkin alla, koska en millään kotiin päästyäni päässyt joulutunnelmasta eroon [ihan kuin olisin sitä tosin tosissani yrittänytkään...], ja meidän piti tyttöjen kanssa alkaa joulukorttien tekoon. Well, no can do; jos sitä joulua kerran jo tuputetaan Lontoon kiireisimmällä ostoskadullakin, niin kuka minä olen sen tuloa vastustamaan? Tänne vaan!!


Kuuleman mukaan jouluvalot sytyttämässä oli itse Robbie Williams, mutta valitettava tosiasia on se, että me emme häntä Niinan kanssa nähneet. Mitä me kuitenkin nähtiin oli kirkas tähtitaivas ja sen lajin kirpakka talvi-ilta, että siellä vähintäänkin odotti hengityshöyryn jäätyvän jääpuikoksi heti, kun se ilmaan koski. Ja kyllähän se jotain enteilikin.

Nimittäin, arvaattekos, mikä meitä aamulla herätessä odotti? [Ei lumi, sillä me emme ole Suomessa nyt vaan jossain, missä talvi tarkoittaa 3 lämpöastetta, harmaata loskaa ja kumppareita eikä valkoista maata ja pakkasen paukuntaa.]


Huurre! Autojen ikkunat oli jäätyneet paksuun huurteeseen, ja aamulla herätessäni kuulin, miten etupihalla joku rappasi auton ikkunoita puhtaaksi. Ajatelkaa nyt, miten jännittävää, sehän tarkoittaa, että siellä on ollut pientä pakkasta!! Ihan kihisyttää, kun ajattelee, että talvi se on, joka oveen seuraavaksi kolkuttaa.

Hassua kylläkin, että joulu näytti tulevan ennemmin kuin talvi...?

2 kommenttia:

  1. Tuo sateenvarjo ja lahjapaketit on niin ihanat! Me nähtiin nuo valot vielä sytyttämättöminä sillon ku käveltiin Oxford Streetiä, ois ollu kiva nähä ne päällä mutta ihan hyvä näinki :D

    VastaaPoista
  2. Näittekö?? Jeee hyvä niin, näitte edes vähän lontoon joulua :D

    VastaaPoista