31. maaliskuuta 2013

Se on [rahan]menoa nyt

Viimeinenviikonloppu viimeinenviikonloppu viimeinenviikonloppu viimeinenviikonloppu. 36 viimeistä tuntia on menty hullunkiilto silmissä ja menosärky jalkapohjissa, taaplattu New River Walkeilla, Changing of the Guardilla, ravintoloissa ja kahviloissa, suklaakaupoissa ja tavallisissa, vaatteellisissa ja vaatteettomissa, ylensyöty kaksi kertaa ratkeamiseen asti, mässäilty pääsiäissuklailla häpeällisin, aivan epäinhimillisin määrin, nautittu elämästä ihanassa seurassa ja kulutettu arviolta nelinkertaisesti se rahamäärä, jonka normaaliviikoilla kulutan - kaikki vain sen takia, että meneillään on viimeinen viikonloppuni Lontoossa.

Hummailuni saa toki jatkua vielä toisetkin kaksi päivää [kiitos pääsiäispyhien vapaiden], mutta onneksi olen nyt 36 tunnin karkumatkan jälkeen vihdoin kotona ja voin huilata vähän aikaa ennen toista mokomaa. Mukavaa pääsiäispyhien välipäivää!


PS Hehkutetaan myös hetki torstai-iltaista teatteriesitystä, sillä me päästiin katsomaan upeita, upeita [myös uusimmassa James Bondissa näytelleitä] näyttelijöitä, Ben Whishawia ja Judi Denchiä. En vieläkään ole aivan päässyt yli siitä, miten lahjakkaita näyttelijöitä kumpainenkin oli myös suorana näyttämöllä. Sitä näytelmää pystyi kuvaamaan ainoastaan sanalla vangitseva. Voi väristys...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti