8. elokuuta 2012

Ready to fall?

Ulkona vihmoo, sataa ja on kylmä - mikä olikaan tämänhetkinen vuodenaika? Tuntuu, ettei kesä kunnolla alkanutkaan, ja nyt on jo se kesän päivä, jolloin tuntee syksyn tekevän tuloaan. Kyllähän te tiedätte sen päivän, jolloin astuu ulos ja kaikki näyttää olevan ennallaan, mutta silti jokin on muuttunut ja ulkona tuoksuu syksy? Tänään oli se päivä minulle. Ihan hytisyttää, koska ulkona on oikeasti kylmä.

Ennen kuin kuitenkaan sanomme kesälle hyvää yötä ja alamme valmistautua syksyyn, fiilistellään hetki kesäisissä mökkitunnelmissa. Kulunut viikko oli ihanaa rentoutumista ja täydellistä irtiottoa kaupungin sykkeestä, ja se tuli todella tarpeen. Luonnon keskellä tajusi ihan uudella tavalla sen, millainen maailma kaupungin ulkopuolella on, ja sitä ikään kuin löysi maailman sydämen [anteeksi nyt, jos se kuulostaa kliseeltä, mutta tiedättekö, elämästä kirjoittaminen on itsessäänkin sellainen klisee, että sallittakoon tämäkin].

Sitten kun syksyn aika on oikeasti, me voidaan hyvillä mielin arkistoida tämä kesä muistiin ja alkaa pudota suin päin syksyyn. Mutta siihen asti muistakaa: vielä on kesää jäljellä.


MaiMami

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti