28. lokakuuta 2012

Ystävyyselämyksiä

Näin on taas sunnuntai, ja toinen satsi ihania ihmisiä lähti takaisin kotiin. Hieman jäi haikea olo, kun eilen metroasemalla halattiin pitkäaikaisten ystävieni kanssa hyvästit ja sanottiin, että jouluna sitten nähdään, mutta aivan tottahan se on; jouluna me nähdään eikä siihen ole enää kahtakaan kuukautta. Ja mehän ollaan neljän päivän päässä virallisesta joulutunnelmoinnin-saa-aloittaa-kuukaudesta, jeejeeejoo! Nopeasti aika siinä menee!

Viikonloppu ystävieni kanssa oli ihana ja intensiivinen. Me ehdittiin kokea sitä jos tätä ja vähän tuotakin, siis niin kulttuuria, illanviettoja, nähtävyysnäkemyksiä kuin torielämyksiäkin, unohtamatta shoppailua, kävelyä, turhautumista, nauramista, autuutta, oikeaa englantilaista aamiaista ja hotellin respanaista, joka kysymykseen "Siirretäänkö täällä kelloja huomenna, vaihdetaanko täälläkin talviaikaan?" vastasi: "Yes, it's winter time now. It's very cold outside."

Vielä olisi voinut yhdessä jatkaa, mutta aikansa kaikkea, sanotaan. Tämän päivän aion kuluttaa pitkästä viikosta palautumiseen, Frendeihin [kun ne omat ei enää ole täällä!] ja siitä nauttimiseen, että ulkona tarvitsee jo talvitakkia. Nyt hetkeksi Notting Hilliin.
[Suosittelen taas klikkaamaan kuvia :) ]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti