18. huhtikuuta 2014

Mignon-muna nimeltä Jack ja hanska, jolla oli huono päivä

Hyvää pääsiäistä, kaikki!



Tässä tulikin heti kivan uuden alun jälkeen melkoinen kirjoitustauko, kun yhtäkkiä rysähti yhtä aikaa kouluhommat [kuuden opintopisteen kurssi painaa päälle; juu, jaksan, jaksan!!], kaksi työtä ja toisessa vielä harjoittelija jota piti koutsata, ja vielä melkein kaikki kaukokaupunkilaiset kaverinikin putkahtivat samaan syssyyn maisemiin. Ollaan sitten oltu vähän kiireessä, mutta eihän se mittään, hyvin tässä on selvitty. Eteenpäin vaan, sanoi mummo sulaneessa lumessa.


Sain vihdoin tuon turkkulaisen kamunikin Ouluun asti, ja käytiin sen kanssa Pitkäperjantain kunniaksi olemassa vaihteeksi lapsia. [Sitähän me kyllä me ollaan semmoiset 23 tuntia vuorokaudesta, joten kovin suurta eroa normaaliin käytökseemme tuskin oli huomattavissa.]

Ulkona oli nimittäin hämmentävän samanlainen ilma kuin Lake Districtissä vuosi sitten maaliskuussa [clickclick!], ja ajauduttiin sitten vahingossa semmoiseen paikkaan, joka näyttikin ihan Lake Districtiltä. Huippua!! Se oli mahtava reissu ja tuli vähän ikävä, mutta sama meno meillä jatkui kuin vuosi sitten, tippaakaan ei olla vuoden aikana vartuttu ja kunnon kuvia meistä ei saanut tälläkään yrittämällä. Ja hauskaa oli. Hauskaa todella.


Sain muuten myös pääsiäistuliaisia [nimesin tuliaisen Jackiksi, sillä minusta se on ihan Jackin näköinen.] Sain nähkäätte itse maalatun Mignon-munan, ja minusta se on tosi söpö. Miten minulla voisi olla sydäntä särkeä sen sydäntä ja syödä se? No okei, oikeastihan olisi pitänyt kirjoittaa, "Miten minulla olisi sydäntä särkeä sen kuori ja syödä sen sydän?", mutta totesin sen kuulostavan liian barbaariselta, joten päätin jättää sen kirjoittamatta. Sen sijaan lisään, että törmättiin tänään myös varsin uhmakkaaseen hanskaan. Sillä oli selvästi huono päivä.  


Meillä ei kuitenkaan ollut, ja toivottavasti ei ollut teilläkään. Viettäkäähän rauhallinen pääsiäisaika ja syökää tarpeeksi suklaata, että jaksetaan Vappuun asti. Rentouttavaa pääsiäistä!

 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti